Banner 980x90

Rēzeknē notiks atbrīvošanas no vācu nacistiskajiem iebrucējiem 72.gadadienas pasākums

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Trešdien, 27.jūlijā, Rēzeknē pie pieminekļa Sarkanās armijas karavīriem-Rēzeknes atbrīvotājiem, kas tautā dēvēts par "Aļošu", notiks pilsētas atbrīvošanas no vācu nacistiskajiem iebrucējiem 72.gadadienai veltīts svinīgais pasākums.

Kā aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā, no plkst.16.30 laukumā pie pieminekļa spēlēs pūtēju orķestris "Rēzekne".

Turpinājumā paredzēts mītiņš, ziedu nolikšana un svētku koncerts. Piedalīties pasākumā aicināti Otrā pasaules kara veterāni, viņu bērni, mazbērni, kā arī citi rēzeknieši.

1944.gada 27.jūlijā 2.Baltijas frontes karaspēks Dvinskas-Režicas operācijas gājienā atbrīvoja Rēzekni un Daugavpili. Tā gada jūlija dienās Rēzeknes atbrīvošanas cīņās gāja bojā apmēram divarpus tūkstoši cilvēku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)