Banner 980x90

Rēzeknē notiks ģimeņu parāde

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Svētdien, 31.jūlijā, Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notiks krāšņs pasākums visai ģimenei – ģimeņu parāde, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informē biedrības "Rēzeknes Māmiņu klubs" pārstāve Olga Strode.

Parādes organizētāji ir biedrība "Rēzeknes Māmiņu klubs" sadarbībā ar Pašvaldības aģentūru "Rēzeknes kultūras un tūrisma centrs" un ar Rēzeknes pilsētas domes atbalstu.

Parādē var piedalīties visas ģimenes, kuras dzīvo Rēzeknē, un kurām ir bērni, kā arī ģimenes no novadiem vai arī citām Latvijas pilsētām. Ģimeņu parāde – tas ir bērnu, vecāku, vecvecāku, draugu un radu svētku gājiens.

Lai piedalītos parādē, nepieciešams piereģistrēties un izdomāt krāšņu un oriģinālu tēlu visai savai ģimenei, piemeklēt atbilstošus tērpus, rekvizītus vai košus aksesuārus – karodziņus, piepūšamos balonus, ziedus, vai arī izrotāt bērnu transporta līdzekli – ratus, leļļu ratiņus, bērnu automašīnu vai velosipēdu.

Svētku programmā: ģimeņu parāde, bērnu braucamrīku defilē, fotosesija, interaktīvā bērnu izklaidējošā programma, atrakcijas bērnu rotaļu laukumos un uzvarētāju apbalvošana.

Visas ģimenes – parādes dalībnieki saņems balvas no а/о "Swedbank", aģentūras "Rēzeknes kultūras un tūrisma centrs", biedrības "Par stipru ģimeni" un Māmiņu kluba.

Ģimeņu parādes uzvarētāji – trīs krāšņākās, oriģinālākas un radošākās ģimenes saņems balvas no pasākuma ģenerālsponsora firmas SIA "Inteco Wood" – biļetes visai ģimenei uz ūdens atrakciju parku "Līvu akvaparks"!

Bez tam, radošākās ģimenes tiks apbalvotas ar dāvanām – dāvanu kartes bērnu zinātnes centrā "Zinoo" Daugavpilī, balvas no a/s "Swedbank" – biļetes visai ģimenei Rīgas zoodārzā, balvas no veikala "Sjuzanna", picērijas-kafejnīcas "Hot Pizza", kafejnīcas "Demo", bērnu prešu veikala "Princese", bērnu kafejnīcas "PiGaSuS", 12. saeimas deputāta Ivana Ribakova, no Rīgas Māmiņu kluba, kā arī citas.

Pieteikties dalībai ģimeņu parādē var līdz piektdienai, 29.jūlijam, pa telefonu 28375137 vai elektronisko pastukonkurspr@inbox.lv (pieteikumā jānorāda: ģimenes uzvārds, dalībnieku skaits – gan bērni, gan pieaugušie, kontakttelefons un braucamrīka nosaukums, ja tāds būs.)

Pasākumu atbalsta Rēzeknes pilsētas dome, Pašvaldības aģentūra "Rēzeknes kultūras un tūrisma centrs", Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs "Zeimuļs", SIA " Inteco Wood", veikals "Sjuzanna", a/s "Swedbank", SIA Rimi Latvia, 12. Saeimas deputāts Ivans Ribakovs, bērnu kafejnīca "PiGaSuS", picērija-kafejnīca "Hot Pizza", kafejnīca "Demo", Rīgas Māmiņu klubs, bērnu preču veikals "Princese", biedrība "Par stipru ģimeni", SIA "Poligrāfserviss".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)