Banner 980x90

Rēzeknē notiks izglītības iespēju izstāde "Izglītība un karjera"

Valmiera, 22.marts, LETA. Šodien Rēzeknē, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā "Zeimuļs" no plkst.11 līdz 15 norisināsies reģionālā profesionālās un augstākās izglītības iestāžu izstāde "Izglītība un Karjera 2017", aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Pasākuma gaitā varēs iegūt plašāku informāciju par mācību iespējām, labāku priekšstatu par sev piemērotu izglītību un darba tirgū pieprasītu profesiju, kā arī tikties ar uzņēmējiem. Apmeklēt pasākumu aicināti 8.-12.klašu skolēni, kā arī citi interesenti.

Izstādē jauniešiem būs iespēja satikt profesionālās un augstākās izglītības iestāžu pārstāvjus no Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas, Daugavpils Universitātes, Baltijas Starptautiskās akadēmijas, Transporta sakaru institūta, Rēzeknes Tehnikuma, Malnavas koledžas, Latvijas Universitātes, P.Stradiņa Medicīnas koledžas, Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas, Barkavas profesionālās vidusskolas, Nodarbinātības valsts aģentūras, kā arī Nacionālo Bruņoto spēku rekrutēšanas centra.

Izglītības iestāžu stendos izstādes apmeklētāji varēs sastapt gan pasniedzējus, gan audzēkņus un studentus, uzzināt kādas mācību un studiju programmas piedāvā katra no iestādēm, kādi ir uzņemšanas nosacījumi un iegūstamā specialitāte. Izstādē varēs saņemt konsultācijas, informatīvus materiālus, kā arī piedalīties konkursos un citās aktivitātēs.

Šogad izstādes gaitā notiks arī Uzņēmēju biedrības, Jauniešu domes un skolu pašpārvalžu pārstāvju diskusija "Jaunietis un uzņēmējs", lai formulētu priekšlikumus savstarpējai izpratnei un pozitīvai sadarbībai nākotnē.

Izglītības iespēju izstādi "Izglītība un Karjera" kopš 2010.gada Rēzeknē rīko Uzņēmēju biedrība sadarbībā ar Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru. Ik gadus šo izstādi apmeklē vairāki simti jauniešu no Rēzeknes un citiem Latgales novadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)