Banner 980x90

Rēzeknē notiks Latgales forums "Zinātne uzņēmējdarbības attīstībai reģionā"

Daugavpils, 12.apr., LETA. Šodien no plkst.13 līdz 18 Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) norisināsies forums "Zinātne uzņēmējdarbības attīstībai reģionā", aģentūru LETA informēja RTA Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pēc foruma atklāšanas uzrunām klātesošie tiks iepazīstināti ar zinātnisko pētījumu "Latgales reģiona ceļš uz viedo ekonomiku" rezultātiem, tiks runāts par augstākās izglītības un zinātnes lomu Latgales reģiona attīstībā, masu mediju nozīmi reģionu stratēģiskajā plānošanā un investīciju piesaistē. Turpinājumā paredzēta paneļdiskusija "Izglītības un zinātnes loma reģionu attīstībā" ar uzņēmēju, zinātnes pārstāvju, pašvaldību vadītāju un darbinieku piedalīšanos.

Pasākuma otrajā daļā paredzēts runāt par uzņēmējdarbības vides sakārtošanu, uzņēmēju un pašvaldību sadarbību, biznesa inkubatoru kā rīks uzņēmējdarbības uzsākšanai, atbalstu pašvaldībām uzņēmējdarbības sekmēšanai un valsts atbalstu finanšu pieejamības nodrošināšanai uzņēmējdarbībā, kam sekos paneļdiskusija "Uzņēmējdarbības uzsākšana reģionā".

Pasākumu organizē RTA, Latvijas Zinātņu akadēmija, Latvijas Pašvaldību savienība un Latgales plānošanas reģions.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)