Banner 980x90

Rēzeknē notiks Latgales lauksaimniecības attīstībai veltīta konference

Daugavpils, 12.jūn., LETA. Ceturtdien, 14.jūnijā, plkst.13 Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā notiks Latgales lauksaimniecības attīstībai un perspektīvām veltīta konference "Latgale 2020: Lauksaimniecības attīstība - iespējas un izaicinājumi", aģentūru LETA informēja biedrībā "Latgales ražojošo lauksaimnieku apvienība".

Konferencē varēs iegūt jaunāko informāciju par Latvijas un Latgales lauksaimniecības attīstības perspektīvām un prioritātēm, atbalsta instrumentu pieejamību, nodokļu samaksas aspektiem un lauksaimnieku izglītības iespējām.

Konferencē uzstāsies zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS), Saeimas deputāts Jānis Trupovnieks (ZZS), Zemkopības ministrijas, Lauku atbalsta dienesta un Valsts ieņēmumu dienesta speciālisti, Malnavas koledžas un Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas pārstāvji un eksperti.

Konferenci sadarbībā ar Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju un Malnavas koledžu rīko biedrība "Latgales ražojošo lauksaimnieku apvienība".

"Lauksaimniecība Latgalē pēdējos gados diezgan veiksmīgi attīstās, arī nākotnes perspektīvas ir vērtējamas pozitīvi. Tomēr, lai sasniegtu stabilu izaugsmi, lauksaimniekiem ir jāzina gan par jaunākajām nozares attīstības tendencēm un prioritātēm, gan par dažādām atbalsta saņemšanas iespējām. Ļoti svarīgs ir arī speciālistu izglītības jautājumus. Tādēļ konferences rīkotāji cer, ka ieguvēji būs visi tās dalībnieki - gan lauksaimnieki, gan ministrijas vadība un valsts iestāžu pārstāvji, gan arī piesaistītās mācību iestādes," uzsver biedrības "Latgales ražojošo lauksaimnieku apvienība" valdes priekšsēdētājs Aivars Bernāns.

Dalība konferencē "Latgale 2020: Lauksaimniecības attīstība - iespējas un izaicinājumi" ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)