Banner 980x90

Rēzeknē notiks Skolotāju dienai veltīti pasākumi

Ilustratīvs foto/ Foto: Ieva Makare/ LETA
Ilustratīvs foto/ Foto: Ieva Makare/ LETA
No otrdienas, 27.septembra līdz ceturtdienai, 29.septembrim, ar vietējās pašvaldības atbalstu Rēzeknē tiks rīkoti vairāki Skolotāju dienai veltīti pasākumi un aktivitātes, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas domē.

Otrdien, 27.septembrī, plkst.18 Latgales vēstniecībā "Gors" uz svētku nedēļas ieskaņas koncertu "Akustisko ģitāru trio AG 3" ir aicināti Rēzeknes pilsētas pirmsskolas, vispārizglītojošo, profesionālo, interešu un sporta izglītības iestāžu pedagogi un darbinieki.

Skolotājus gaidāmajos svētkos sveiks Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs un Rēzeknes pilsētas Izglītības pārvaldes vadītājs Arnolds Drelings. Ar savu sniegumu klātesošos priecēs Latvijā pazīstamie, izcilie vairāku paaudžu ģitāristi - Aivars Hermanis, Kaspars Zemītis un Mārcis Auziņš.

Trešdien, 28.septembrī, boulinga centrā "Joker" Rēzeknes pilsētas pirmsskolas, vispārizglītojošo un interešu izglītības iestāžu skolotāju komandas mērosies spēkiem boulinga sacensībās.

Ceturtdien, 29.septembrī, skolotāji būs aicināti iesaistīties Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra "Zeimuļs" un Rēzeknes tehnikuma piedāvātajās radošajās darbnīcās "Nāc un dari!", gūstot jaunas idejas un ierosmes.

Katru gadu oktobra pirmajā nedēļā Latvijas skolās tiek svinēta Skolotāju diena, lai pateiktos par godprātīgu un profesionālu darbu ikvienam pedagogam, kas ar savām zināšanām, pieredzi, aizrautību, radošām idejām dalās ar bērniem un skolēniem, sniedz ieguldījumu viņu izaugsmē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)