Banner 980x90

Rēzeknē notiks starptautisks teātra koncerts "Čigānu mūzikas virpulī"

Daugavpils, 29.janv., LETA. 24.februārī plkst.16 Rēzeknes kultūras namā notiks starptautisks teātra koncerts "Čigānu mūzikas virpulī", aģentūru LETA informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Koncertā piedalīsies dzīvās mūzikas orķestris "Giunter Light Orchestra" (Vācija), solisti – zelta balss īpašnieki Ištvans Kviks (Lietuva), Roze Coldaros (Zviedrija) un Aļona Mihaja (Ukraina), ģitāras virtuozi Artūrs Sabilo (Lietuva) un Armans Isojan (Armēnija), kā arī perkusiju meistars Viktors Krasovskis (Baltkrievija).

Koncerts būs kā dziesmas, dejas un mūzikas "fiesta", kurā apvienoti pasaules skaistākie skaņdarbi, kas tiks izpildīti romu, krievu un latviešu valodā, un kas savaldzinājuši klausītāju sirdis visā Eiropā.

Izpildītāji ved līdzi 30 dažādus tērpus, trīs tonnas dekorāciju, specefektu un gaismas tehnikas. Koncerts jau izrādīts un lielus panākumus guvis Lietuvā, Polijā, Slovākijā, Igaunijā un Zviedrijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)