Banner 980x90

Rēzekne.Pabeigta siltumapgādes uzņēmumu apvienošana

Rēzekne.Pabeigta siltumapgādes uzņēmumu apvienošana
Rēzekne.Pabeigta siltumapgādes uzņēmumu apvienošana
31. martā tika pilnībā pabeigta divu siltumapgādes uzņēmumu – SIA "Rēzeknes Enerģija" un AS "Rēzeknes Siltumtīkli" – apvienošana, un ar 1. aprīli AS "Rēzeknes Siltumtīkli" atkal kļuva par vienīgo uzņēmumu, kas turpmāk nodrošinās visai pilsētai kvalitatīvu siltumapgādes pakalpojumu.

Līdz ar to AS "Rēzeknes Siltumtīkli" informē, ka mainītas uzņēmuma elektroniskā pasta adreses: info@rezeknessiltumtikli.lv, abonenti@rezeknessiltumtikli.lv. Tāpat, saņemot rēķinus par patērēto siltumenerģiju, lūgums pievērst uzmanību jauniem bankas kontu numuriem, uz kuriem pārskaitāma maksa par apkuri un karsto ūdeni.

AS "Rēzeknes Siltumtīkli" vadītājs Aldis Mežals norāda, ka uzņēmumu reorganizācija iedzīvotājiem vairs  neko citu nemainīs, tas drīzāk ir ieguvums uzņēmuma saimnieciskajai darbībai un tās īstenošanai.

rezekne.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)