Banner 980x90

Rēzeknē par 573 000 eiro pārbūvēs Komunālo ielu

Daugavpils, 30.jūn., LETA. Rēzeknes pilsētas dome parakstījusi līgumu ar SIA "Ceļi un Tilti" par Komunālās ielas pārbūves darbiem posmā no Atbrīvošanas alejas līdz dzelzceļa pārbrauktuvei 562, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Būvdarbu gaitā Komunālajā ielā 532 metru posmā paredzēts izbūvēt slēgto lietus kanalizāciju, apgaismojumu un ūdensvadu, pārbūvēt elektronisko sakaru kabeļus, sadzīves kanalizācijas kolektoru un dzelzceļa pārbrauktuves segumu.

Būvniecības darbus paredzēts sākt jau tuvākajā laikā un pabeigt 14 mēnešos. Būvdarbu plānotās kopējās izmaksas ir 573 604 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. No minētās summas Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 85%, valsts budžeta finansējums - 3,75% un pašvaldības finansējums - 11,25%.

Projekta realizācija ļaus attīstīties uzņēmumiem SIA "Alīsa", SIA "A.R.T. Service", SIA "DNK", SIA "ARBO serviss", SIA "H&M Chemical Company" un SIA "Transev". Tiek plānots, ka iesaistītie komersanti nodrošinās 25 jaunu darbavietu izveidi, kā arī piesaistīs nefinanšu investīcijas 1 785 360 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)