Banner 980x90

Rēzeknē par 6755 eiro sakārtots Rēzeknes upes krasts

Daugavpils, 5.jūn., LETA. Īstenojot Latvijas vides aizsardzības fonda atbalstītu projektu, Rēzeknē, pilsētas teritorijā sakārtots Rēzeknes upes krasts, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Projekta "Rēzeknes pilsētas ūdeņu pārvaldība" realizācijas gaitā no Rēzeknes upes akvatorijas izceltas un aizvestas koku kritalas, novāktie nolauztie un aizlauztie zari, kā arī izcirsti un aizvesti koki ar izskalotām saknēm.

Projekta mērķis ir uzlabot Rēzeknes upes ekoloģisko un hidroloģisko stāvokli. Līdz ar projekta aktivitāšu ieviešanu sākta pilnvērtīga Rēzeknes upes teritorijas ilgtspējīga apsaimniekošana, uzlabojot upes rekreācijas funkciju un mazinot plūdu draudus upē Rēzeknes pilsētas teritorijā.

Darbus projektā veica uzņēmums "LGIndustria", to kopējās izmaksas ir 6755 eiro, no kuriem Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Latvijas vides aizsardzības fonda finansējums - 5143 eiro, Rēzeknes pilsētas domes finansējums - 1612 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)