Banner 980x90

Rēzeknē par sasniegumiem Latvijas Jaunatnes olimpiādē piešķir 30 līdz 120 eiro naudas balvas

Rīga, 11.sept., LETA. Rēzeknes sportistiem par sasniegumiem Latvijas Jaunatnes olimpiādē piešķirtas 30 līdz 120 eiro naudas balvas, aģentūra LETA uzzināja Rēzeknes domē.

Ar domes lēmumu karatistam Mihailam Sazonovam un viņa trenerim par pirmo vietu piešķirti 120 eiro. Par otro vietu sportistiem un viņu treneriem piešķirti 90 eiro, bet par trešo - 60 eiro. Tāpat noteikts, ka meiteņu futbola komandas dalībnieces un treneris par otro izcīnīto vietu katra saņem 45 eiro.

Savukārt tie sportisti, kas ieguvuši no ceturtās līdz sestajai vietai, atbalstīti ar 30 eiro.

Domes sēdes protokols liecina, ka pilsētas sportistiem līdz ar karatē un meiteņu futbolam olimpiādē bijuši panākumi arī grieķu romiešu cīņā, galda tenisā, peldēšanā, volejbolā, vieglatlētikā.

Kopā no pašvaldības Sporta pārvaldes budžeta līdzekļiem naudas balvu izmaksai nepieciešami 2295 eiro. Naudas balvas un pateicības raksti piešķirti ar mērķi stimulēt sportistus augsta līmeņa rezultātu sasniegšanai sporta jomā, veicināt talantīgu jauniešu sporta meistarības pilnveidošanu, dalību sacensībās, veselīgu dzīvesveidu un sportu, kā arī ņemot vērā treneru ieguldījumu sportistu godalgoto vietu izcīņā.

Latvijas jaunatnes olimpiāde ir valsts mēroga sporta sacensības, kurās piedalās novadu un republikas nozīmes pilsētu komandas ar mērķi noteikt labākos valsts jaunos sportistus un sportiskākās pašvaldības 29 vasaras olimpisko spēļu sporta veidos, kā arī skvošā un orientēšanās sportā. Šogad pasākums norisinājies jūlija sākumā Jelgavā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)