Banner 980x90

Rēzeknē sākas ikgadējā izstāde-gadatirgus "Rēzeknes uzņēmējs"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Piektdien, 30.oktobrī Rēzeknes 2.vidusskolas sporta kompleksā sākas un 31.oktobrī turpināsies ikgadējā izstāde-gadatirgus "Rēzeknes uzņēmējs", aģentūru LETA informēja Rēzeknes Uzņēmēju biedrības valdes locekle Skaidrīte Baltace.

Kā jau ierasts, izstādē iecerētas pārtikas uzņēmumu degustācijas, būs iespēja iegādāties gan rotas un keramiku, gan adījumus, kažokādas un kokamatniecības izstrādājumus. Vairāki izstādes dalībnieki piedāvās saimniecībā noderīgas lietas, uzkopšanas līdzekļus, informēs par mēbeļu izgatavošanu, apdrošināšanas un citiem pakalpojumiem.

Izstāde-gadatirgus šogad pulcē gandrīz 80 uzņēmējus mājražotājus, amatniekus un pakalpojumu sniedzējus no Latgales un citiem novadiem, dodot viņiem iespēju iepazīstināt plašāku sabiedrību ar savu produkciju un pakalpojumiem, veicināt atpazīstamību, stiprināt gan savstarpējo sadarbību, gan arī veidot jaunus kontaktus ar potenciālajiem klientiem.

Izstādē ar moto "Izlolots Rēzeknes novadā" piedalīties ap 20 vietējie uzņēmēji, zemnieki un amatnieki, piedāvājot apmeklētājiem kūpinātas zivis, paipalu olas, medu, sieru un gaļas izstrādājumus, kā arī keramiku, metāla, kokamatniecības un citus darinājumus.

Sadarbībā ar izstādes dalībniekiem pasākuma gaitā tiks rīkoti arī dažādi konkursi tās apmeklētājiem, tai skaitā "Picu ēšanas sacensības".

Izstādes gaitā 30.oktobrī, kā ierasts, notiks Biznesa vakars, kurā Rēzeknes pilsētas pašvaldība sveiks šogad veiksmīgākos Rēzeknes uzņēmējus, piešķirot "Gada uzņēmēja" apbalvojumus.

Izstādi-gadatirgu "Rēzeknes uzņēmējs" jau sesto gadu pēc kārtas organizē Rēzeknes Uzņēmēju biedrība sadarbībā ar Rēzeknes un Rēzeknes novada pašvaldībām. Ik gadus izstādi apmeklē ap 1500 rēzekniešu un viesu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)