Banner 980x90

Rēzeknē viesosies Kanādas vēstnieks Latvijas Republikā

Publicitātes foto/ Foto: Rezekne..lv
Publicitātes foto/ Foto: Rezekne..lv
Pirmdien, 30.un otrdien, 31.maijā Rēzeknē viesosies Kanādas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijas Republikā Alēns Osērs (Alain Hausser), kurš darba vizītes laikā tiksies ar Rēzeknes pilsētas domes pārstāvjiem, kā arī apmeklēs vairākus Rēzeknes uzņēmumus un tūrisma objektus.

Kā pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā, pirmajā vizītes dienā delegācija apmeklēs Rēzeknes pilsētas domi, kur par sadarbības iespējām runās ar domes vadību, Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas (RSEZ) pārvaldes pārstāvjiem un domes Ārējo sakaru nodaļu.

Pēcpusdienā paredzēts divu veiksmīgu Rēzeknes uzņēmumu - RSEZ SIA "Verems" un SIA "LEAX Rēzekne" RSEZ – apmeklējums, kura laikā plānots iepazīties ar RSEZ sniegtajām priekšrocībām un uzņēmējdarbības potenciālu Rēzeknes pilsētā. Dienas noslēgumā Alēns Osērs apmeklēs Latgales vēstniecību GORS, kur tiksies ar koncertzāles vadību.

31.maijā delegācija turpinās iepazīties ar Rēzeknes kultūras un tūrisma objektiem, apmeklējot Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru "Zeimuļs" un Rēzeknes Zaļo sinagogu.

Vizītes noslēgumā Kanādas vēstnieks dosies uz Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju, kur tiksies ar rektoru Edmundu Teirumnieku, piedalīsies foto izstādes "Arktikas noslēpumi" atklāšanā, kā arī sniegs prezentāciju studentiem un mācībspēkiem par Kanādas ārpolitiku, ekonomiku un kultūru.

Vizītes mērķis ir iepazīt Rēzeknes pilsētu un klātienē satikt uzņēmējus, kā arī pašvaldības, kultūras un izglītības iestāžu pārstāvjus, lai nākotnē veidotu veiksmīgu sadarbību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)