Banner 980x90

Rēzeknē viesosies Liepājas leļļu teātris

Daugavpils, 21.apr., LETA. Nākamnedēļ, 25.aprīlī, plkst.10 Rēzeknes kultūras namā uz aizraujošu un pamācošu izrādi bērniem "Kā zvēri Pēterīti pārmācīja" aicinās Liepājas Leļļu teātris, aģentūru LETA informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Autors un režisors, Valmieras teātra aktieris, Oskars Morozovs radījis izrādi, kas bērniem uzskatāmā un vienkāršā veidā stāsta par elementārām lietām – kāpēc jāsaka "lūdzu" un "paldies", kāpēc otram nedrīkst darīt to, ko pašam nepatiktu piedzīvot.

Tā tapis stāsts par Pēterīti – izlutinātu, niķīgu puiku, kurš pieradis, ka viņam pilnīgi nekas nav liegts. Un kā jau tas daždien dzīvē gadās - vecāki ar savu atvasi vairs neprot tikt galā, tādēļ šoreiz mācību sniedz zvēri. Vai Pēterītis sapratīs šo mācību? To vārēsiet noskaidrot, apmeklējot izrādi "Kā zvēri Pēterīti pārmācīja".

Lomās darbosies: Inga Majore, Agnese Kuplēna un Normunds Karpičs. Izrādē tiks izmantots stroboskops.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)