Banner 980x90

Rēzeknē vīrietis braucot netika galā ar motocikla vadību un uzbraucot ceļa malai apgāzās

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 23.jūlijā, Rēzeknē 1969.gadā dzimis vīrietis braucot ar motociklu "Ducati" netika galā ar tā vadību un uzbraucot ceļa malai apgāzās.

Kā pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Vecākais speciālists Ksenija Belova, no notikuma vietas vadītājs tika nogādāts slimnīcā medicīniskās palīdzības sniegšanai.

Laika posmā no otrdienas, 19.jūlija, līdz pirmdienai, 25.jūlijam, Latgalē reģistrēti 70 dažādi ceļu satiksmes negadījumi, no tiem desmit ar cietušajiem cilvēkiem, bet viens diemžēl ar bojā gājušo. Šajā laika periodā Latgales reģionā tika konstatēti 23 vadītāji, kuri piedalījās ceļu satiksmē alkohola reibumā – 13 automašīnu vadītāji un desmit velosipēdu vai mopēdu vadītāji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)