Banner 980x90

Rēzeknē Ziemassvētku sociālajā akcijā trūcīgajiem izsniegs 2000 porcijas siltu pusdienu

Daugavpils, 19.dec., LETA. Rēzeknē tradicionālās Ziemassvētku sociālās akcijas laikā Rēzeknes Patversmes-atskurbtuves virtuvē, Bukmuižas ielā 3, tiks izsniegtas siltas pusdienas trūcīgajiem iedzīvotājiem, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldībā.

Kā informē Sociālā dienesta Patversmes-atskurbtuves vadītāja Inga Kukule, pavisam plānots izsniegt 2000 porcijas otrā ēdiena un tējas par kopējo summu 1734 eiro, vienas porcijas izmaksas ir aptuveni 0,87 eiro.

Lai saņemtu siltas pusdienas, līdzi ir jāņem Sociālā dienesta izsniegta izziņa par trūcīgas personas statusu.

Ziemassvētku sociālās akcijas norisināsies no 24.decembra līdz 30.decembrim un no 6.janvāra līdz 8.janvārim plkst.12. Tās laikā zupas virtuve nedarbosies.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)