Banner 980x90

Rēzeknes domē mandātu nolikušās Plavinskas vietā darbu sākusi Mākslas un dizaina vidusskolas direktora vietniece Groce

Rīga, 6.dec., LETA. Šodien savu pirmo Rēzeknes domes sēdi aizvadījusi jaunā deputāte, Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas direktora vietniece Ināra Groce (LP, VL-TB/LNNK, V).

Viņa domē strādās Līvijas Plavinskas vietā, kura no deputāta mandāta atteikusies.

Lai arī nākamā deputāta kandidāte, kura 2017.gada vēlēšanās bija ieguvusi lielāko vēlētāju atbalstu, bija dzejniece Anna Rancāne, viņa tomēr nav vēlējusies kļūt par deputāti, tāpēc pilnvaras apstiprinātas Grocei.

Groze ieguvusi izglītību žurnālistikā un sabiedrības vadībā. Pašlaik viņa ir Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas direktora vietniece komunikācijas un radošajā jomā.

Jau vēstīts, ka tikai divas nedēļas pēc pilnvaru apstiprināšanas no darba Rēzeknes domē atteikusies jaunā deputāte Plavinska. Deputātiem domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs (S) skaidroja, ka Plavinska lēmusi atteikties no deputātes mandāta, jo nespēj savienot deputātes darbu ar pamatdarbu Rēzeknes novada Nautrēnu pagasta pārvaldes vadītājas amatā. Par deputātes pilnvaru izbeigšanu pirms termiņa domnieki nobalsoja vienbalsīgi.

Bartaševičs skaidroja, ka ieņemt deputāta vietu pašvaldība aicinās nākamo Plavinskas pārstāvēta saraksta populārāko kandidātu.

Tāpat ziņots, ka novembra sākumā Rēzeknes domes deputātu pilnvaras apstiprinātas Plavinskai un Bērnu-jaunatnes sporta skolas trenerim Aleksejam Grehovam (S). Abi deputāti pilnvaras ieguvuši, iepriekšējiem deputātiem Jānim Krišānam (S) un Edmundam Teirumniekam (VL-TB/LNNK) sākot darbu Saeimā.

Grehovs ievēlēts Pilsētas attīstības, infrastruktūras un sabiedriskās kārtības komitejā un Kultūras, izglītības, sporta, veselības, sociālo un darba lietu komitejā, bet Plavinska darbosies Finanšu un budžeta komitejā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)