Banner 980x90

Rēzeknes domes vēlēšanās "Saskaņai" piepulcējusies Eiroskeptiķu rīcības partija

Daugavpils, 20.apr., LETA. Rēzeknes pilsētas domes vēlēšanām savu deputātu kandidātu sarakstu iesniegusi arī Eiroskeptiķu rīcības partija, tādējādi piepulcējoties sociāldemokrātiskajai partijai "Saskaņai", liecina informācija Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā.

Ar pirmo numuru Eiroskeptiķu rīcības partijas sarakstā startēs pirmsskolas izglītības iestādes "Bitīte" skolotāja Jeļena Ivanova, ar otro - SIA "VG-Union" valdes loceklis Vadims Fjodorovs, bet trešo - SIA "Guard Services" apsargs Aleksandrs Saško. Pavisam sarakstā figurē desmit deputātu kandidāti.

Kā pirmā pagājušo piektdien savu sarakstu Rēzeknes pilsētas domes vēlēšanām iesniedza "Saskaņa". Saraksta līderis un Rēzeknes mēra amata kandidāts ir pašreizējais pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs. Ar otro numuru sarakstā startē pašreizējā domes deputāte, Rēzeknes 3.vidusskolas direktore Lidija Ostapceva, bet trešo - pašreizējais Rēzeknes vicemērs Andrejs Rešetņikovs. "Saskaņas" sarakstā startē arī pašreizējie domes deputāti Jānis Krišāns, Aleksejs Stecs, Vladimirs Bogdanovs, Igors Sergejevs un Aleksandrs Irišins. Pavisam sarakstā ir 16 deputātu kandidāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)