Banner 980x90

Rēzeknes novadā atklās Robežsargu ielu

Piektdien, 6. septembrī plkst. 14.00 Rēzeknes novada Griškānu pagasta Janapoles ciemā svinīgos apstākļos atklās Robežsargu ielu. Svinīgais pasākums norit Valsts robežsardzes simtgades pasākumu ietvaros un paredzēts kā Valsts robežsardzes simtgadei veltītā velobrauciena noslēgums.

Pasākumā piedalīsies Valsts robežsardzes priekšnieks ģenerālis Guntis Pujāts, Rēzeknes novada domes priekšsēdētājs Monvīds Švarcs, Saeimas deputāts Edmunds Teirumnieks, Rēzeknes Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis, Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijas direktore Valentīna Šidlovska, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas rektore Iveta Mietule un Ekonomikas un pārvaldības fakultātes dekāne Iluta Arbidāne, sadarbības iestāžu reģionālie vadītāji un Valsts robežsardzes personāls, kā arī valsts robežsardzes simtgadei veltītā velobrauciena dalībnieki.

Trīs dienu velobrauciens, kura laikā tostarp tiks veikti informatīvie pasākumi Viļakas Valsts ģimnāzijā, Baltinavas vidusskolā, Ludzas pilsētas ģimnāzijā un Kaunatas vidusskolā, lai informētu skolniekus par izglītības iespējām Valsts robežsardzes koledžā, veicinātu Valsts robežsardzes, Valsts robežsardzes koledžas tēla atpazīstamību sabiedrībā, kā arī popularizētu veselīgu un sportisku dzīvesveidu, noritēs no šodienas 4. septembra.   

Ņemot vērā, ka Valsts robežsardze kā valsts drošības pirmā līnija, kuras 100 gadu vēsture ir bagāta ar notikumiem, atzīmējot tās simtgadi, kā arī, Rēzeknes novada teritorija ir arī pierobežas teritorija, akcentējot Rēzeknes novadu kā pierobežas novadu, 2019. gada 18. aprīlī Rēzeknes novada dome lēma ielai, kas iet caur Griškānu pagasta Janapoles ciemu un aizved līdz Valsts robežsardzes apmācību poligonam, piešķirt nosaukumu – Robežsargu iela.

Aicinām mediju pārstāvjus piedalīties Robežsargu ielas atklāšanas pasākumā, kas notiks šā gada 6. septembrī plkst. 14.00 Rēzeknes novada Griškānu pagasta Janapoles ciemā Robežsargu ielā 1. Par dalību lūdzam informēt iepriekš VRS GP Stratēģiskās attīstības un sabiedrisko attiecību nodaļu (Kristīne Pētersone, tālr. 67075739, mob. 28364592, e-pasts: kristine.petersone@rs.gov.lv)

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)