Banner 980x90

Rēzeknes novadā automašīnu sadursmē gājuši bojā divi cilvēki

Rīga, 26.okt., LETA. Piektdien Rēzeknes novada Ozolaines pagastā noticis smags ceļu satiksmes negadījums, kurā divi cilvēki gājuši bojā, bet vēl divi, tostarp, nepilngadīga meitene, nogādāti slimnīcā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Pēc pašlaik policijas rīcībā esošās informācijas, satiksmes negadījums noticis plkst.9.50, kad 1976.gadā dzimis vīrietis, vadot "Opel" automašīnu, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar automašīnu "Mitsubishi".

No ceļu satiksmes negadījumā gūtajiem miesas bojājumiem notikuma vietā bojā gājis "Opel" vadītājs un 1979.gadā dzimusi "Opel" pasažiere, savukārt vēl divi "Opel" pasažieri, nepilngadīga meitene un 1939.gadā dzimis vīrietis, ar dažādām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Automašīnas "Mitsubishi" vadītājs - 1961.gadā dzimis vīrietis - pēc mediķu apskates no hospitalizācijas atteicās.

Saistībā ar notikušo ir sākts kriminālprocess un tiek veiktas nepieciešamās izmeklēšanas darbības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)