Banner 980x90

Rēzeknes novada diena būs piesātināta ar izzinošām un sportiskām aktivitātēm

Daugavpils, 11.jūl., LETA. Sestdien, 15.jūlijā, Rēzeknes novadā, Ančupānu ielejā norisināsies ģimeniski, izzinošām un sportiskām aktivitātēm piesātināti svētki - Rēzeknes Novada diena, aģentūru LETA informēja vietējā pašvaldībā.

No plkst.12 basketbola cienītāji mēģinās noskaidrot labāko komandu strītbola sacensībās. Savukārt plkst.14 jau trešo reizi norisināsies sacensības "Rēzeknes novada stiprākais lauku vīrs". Šoreiz pagastu stiprinieki komandās pa divi veiks dažādus izturības pārbaudījumus, lai noskaidrotu, kurā Rēzeknes novada pusē dzīvo stiprākie vīri. Tikmēr mazie stiprinieki savu izveicību varēs pārbaudīt "Piedzīvojumu takā", kur atrakcijas un stafetes bērniem piedāvās biedrība "Par stipru ģimeni".

Turpinot pirms vairākiem gadiem aizsākto "Pagastu dižošanās" tradīciju, arī šogad no plkst.15 Rēzeknes novada pagasti rādīs, ar ko tie ir stipri un bagāti. Pagastu sētā būs gan amatnieku paraugdemonstrējumi, gan radošās darbnīcas, gan mākslinieciskās pašdarbības kolektīvu priekšnesumi, gan arī kulinārais mantojums. Kā ierasts, visas dienas garumā apmeklētājus gaidīs mājražotāju un amatnieku darinājumu tirdziņš.

Šoreiz Rēzeknes novada dienā gaidāmi arī vairāki jaunumi, tostarp Orientēšanās labirints, kurā ikviens apmeklētājs komandās vai individuāli varēs pārbaudīt veiklību un orientēšanās prasmes, un Mazuļu rāpošanas sacensības, kurās par Rēzeknes novada ātrākā mazuļa titulu sacentīsies bērni līdz divu gadu vecumam.

Rēzeknes novada dienā būs skatāma arī Rāznas Nacionālā parka desmitgadei un dabas vērtībām veltītā izstāde "Krustpunktā – daba".

Plkst.17 ar koncertu "Sovā saimē, sovā nūvodā" sāksies svētku muzikālā daļa un tiks godinātas Rēzeknes novada stiprākās un talantīgākās ģimenes. Turpinājumā - nakts balle līdz pat rīta gaiļiem kopā ar Latvijā iecienītiem mūziķiem un grupām: "Kapļi", "Big Al & The Jockers", Viktoru Lapčenoku, "Musiqq", "Dzelzs Vilks", "Sovvaļnīks" un "Wierd Wednesdays". Ieeja pasākumos – par brīvu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)