Banner 980x90

Rēzeknes novadā glābēji cilvēkam palīdzējuši izkļūt no meža

Rīga, 16.okt., LETA. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki pirmdien Rēzeknes novadā kārtējo reizi steigušies palīgā kādam cilvēkam, kurš bija apmaldījies mežā.

Kā aģentūru LETA informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece, ap plkst.19.30 glābēji saņēma izsaukumu uz Rēzeknes novada Ozolmuižas pagastu, kur mežā bija apmaldījies cilvēks. Izmantojot automašīnas skaņas un gaismas signālus, cilvēkam tika norādīts pareizais virziens izkļūšanai no meža.

Savukārt, palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušam dzīvniekam, VUGD darbinieki vakar Liepājā, Riņķu ielā, no suņa ķepas noņēma metāla riņķi.

Aizvadītajā diennaktī, laikā no pirmdienas plkst.6.30 līdz otrdienas plkst.6.30, VUGD kopumā veicis 15 uz glābšanas darbus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)