Banner 980x90

Rēzeknes novadā izglābj divus uz plosta iestrēgušus cilvēkus

Rīga, 21.nov., LETA. Otrdien Rēzeknes novada Audriņu pagastā izglābti divi uz plosta esoši cilvēki, kuri saviem spēkiem nespēja tikt krastā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu dienests saņēma ap plkst.16. Abi cilvēki atradās uz plosta apmēram četrus metrus no krasta. Glābēji ar virves palīdzību nogādāja plostu līdz krastam.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 35 izsaukumus - 17 uz ugunsgrēku dzēšanu un astoņus uz glābšanas darbiem, bet desmit izsaukumi bija maldinājumi.

Ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sodrēji divu ēku dūmvados, sausā zāle, meža zemsedze un kūdra, riepas, elektrības vadi, griestu lampa, kravas automašīnas piekabes dubļu sargs, vieglā automašīna, āra sausā tualete, neapsaimniekota ēka un dzīvojamās mājas istaba.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies Auces novada Vītiņu pagastā, kur dega saimniecības ēka 100 kvadrātmetru platībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)