Banner 980x90

Rēzeknes novadā par 147 000 eiro izbūvēts jauns tilts

Daugavpils, 7.jūl., LETA. Rēzeknes novada Silmalas pagastā, pašvaldības autoceļa "Prezma-Lisovski-Loši" 0.295.kilometrā ekspluatācijā nodota jauna arkveida caurteka, kas izbūvēta vecā, avārijas stāvoklī esošā tilta vietā, aģentūru LETA informēja Rēzeknes novada pašvaldībā.

Izvēloties starp vecā tilta rekonstrukciju un jauna izbūvi, Silmalas pagasta pārvaldes administrācija deva priekšroku jaunas arkveida caurtekas izbūvei, jo tas ir lētāk. Būvdarbi notika saskaņā ar SIA "JOE" izstrādāto tehnisko projektu. Uzvarot iepirkumā, tiesības veikt būvdarbus ieguva SIA "Katleri".

Jaunā tilta izbūve izmaksāja 146 919 eiro, tai skaitā, pagasta pārvaldes finansējums – 36 730 eiro (25%), aizņēmums Valsts kasē uz desmit gadiem - 110 189 eiro (75%).

Pateicoties īstenotajam projektam, pagasta un novada iedzīvotāji varēs bez ierobežojumiem izmantot jaunuzbūvēto tiltu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)