Banner 980x90

Rēzeknes novadā par 47 000 eiro atjaunota Bērzgales kultūras nama koncertzāle

Daugavpils, 9.nov., LETA. Īstenojot Eiropas Savienības (ES) Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstītu projektu, Rēzeknes novadā atjaunota Bērzgales kultūras nama koncertzāle, aģentūru LETA informēja Rēzeknes novada pašvaldībā.

Projekta gaitā koncertzālē ir nomainīti apkures radiatori, nokrāsotas sienas, atjaunots griestu segums un apgaismojums, kā arī uzstādīti sofītu stangu pacelšanas/nolaišanas mehānismi. Darbus veica SIA "Inteco Wood".

Bērzgales kultūras nama koncertzāles atjaunošanas mērķis ir palielināt Bērzgales pagasta potenciālu un pievilcību. Patlaban koncertzālē notiek sakopšanas un sagatavošanās darbi, lai Valsts svētkus varētu svinēt atjaunotajās telpās.

Bērzgales kultūras nama koncertzāles atjaunošanas projektu Bērzgales pagasta pārvalde īstenojusi ELFLA programmas 2014.–2020.gadam apakšpasākuma "Darbības īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju" aktivitātē "Vietas potenciāla attīstības iniciatīvas".

Projekta attiecināmās izmaksas ir 47 050 eiro, tai skaitā: publiskais finansējums - 42 345 eiro, pašvaldības līdzfinansējums – 4705 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)