Banner 980x90

Rēzeknes novadā šorīt ugunsgrēkā cietis cilvēks

Rīga, 21.janv., LETA. Rēzeknes novadā šorīt ugunsgrēkā cietis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Šorīt VUGD saņēma izsaukumu uz Maltas pagastu, kur dega vienstāvu dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā glābēji konstatēja, ka dega vienstāvu koka māja 180 kvadrātmetru platībā, turklāt ēkai jau bija iebrucis jumts. Ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš nodots mediķiem. Patlaban turpinās ugunsgrēka dzēšanas darbi.

Svētdienas vakarā saņemts izsaukums Daugavpilī, kur dega vienstāvu dzīvojamā māja. Arī šajā 60 kvadrātmetrus plašajā ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš nodots mediķiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)