Banner 980x90

Rēzeknes novusisti piedzīvo sakāvi

Rezekne24.lv
Rezekne24.lv

Sestdien, 20. februārī norisinājās Latvijas komandu čempionāta novusā 4.kārtas spēles. Pirmās līgas komandu čempionātā spēlē Rēzeknes novusa komanda.

Kā pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne-Dūda, trešās kārtas spēles norisinājās Baldonē, Rojā, Ogrē un Sesavā. Katrā sacensību vietā ieradās pa četrām komandām un izspēlēja katra ar katru pēc apļa sistēmas, komandā katra spēle piedalās pieci sportisti.

Rēzeknes komanda devās uz Vaidavu, kur ieradās arī komandas NK "Vidzemnieki", Cēsis un mājinieki – NK Vaidava. Rēzeknes komanda šajā kārtā diemžēl visās trīs spēlēs piedzīvoja zaudējumus - ar rezultātu 20:30 komandai NK Vidzemnieki, ar 20:30 Cēsu komandai un ar 22:28 komandai NK Vaidava. Rēzekniešu komandā spēlēja Aleksejs Kručāns, Guntars Dzenis, Henrihs Janovskis, Vasilijs Šeršņovs, Aleksandrs Ušackis un Voldis Truntiks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)