Banner 980x90

Rēzeknes pašvaldība pati varētu iegādāties atrakcijas kultūras un atpūtas parkam

Jelgava, 9.nov., LETA. Lai nodrošinātu izklaides iespējas Rēzeknes kultūras un atpūtas parkā, pašvaldība pati varētu iegādāties atrakciju elementus, šonedēļ notikušajā preses konferencē paziņoja Rēzeknes mērs Aleksandrs Bartaševičs (S).

Pašvaldības izsole par atrakciju parka ierīkošanu pilsētas parkā noslēgusies bez rezultāta, lai gan, pēc domes priekšsēdētāja teiktā, interese no uzņēmējiem ir bijusi.

"Ja neizdosies uzrunāt uzņēmējus, mēģināsim paši pirkt atrakcijas un nodot tās nomā," par iecerēto stāstīja Bartaševičs.

Preses konferencē pilsētas mērs pastāstīja arī, ka Rēzeknes tēla uzlabošanai turpmāk, atjaunojot ēku fasādes, tās paredzēts izgaismot, radot pievilcīgāku vidi.

Jau vēstīts, ka Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs rīkoja neapbūvēta zemes gabala Raiņa ielā 29a nomas tiesību izsoli. Izsolē noteikts, ka 5723 kvadrātmetrus plašā zemesgabalā ir jāizveido publiskais atrakciju parks, sniedzot izklaides pakalpojumus Rēzeknes iedzīvotājiem un viesiem. Nomniekam objektā būtu jānodrošina vismaz četras publisko atrakciju iekārtas.

Izsoles nosacītā nomas maksa mēnesī noteikta 309 eiro apmērā. Atrakciju parka darbība uzņēmumam būtu jānodrošina aktīvajā tūrisma sezonā - no 1.maija līdz 30.septembrim.

Taču, kā aģentūrai LETA skaidroja pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs, izsole atzīstama par nenotikušu, jo tai nav pieteicies neviens pretendents.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)