Banner 980x90

Rēzeknes pilsētas svētkos sāks informatīvo kampaņu "Mans reģions, mana Eiropa, mana nākotne"

Rīga, 26.jūl., LETA. Lai informētu par Eiropas Savienības (ES) sniegtajām iespējām lauku apvidos un vienlaikus paplašinātu iedzīvotāju zināšanas par pieejamā ES atbalsta instrumentiem, Eiropas Komisija (EK) Zemgales un Latgales novados sāk informatīvu kampaņu "Mans reģions, mana Eiropa, mana nākotne", aģentūru LETA informēja EK pārstāvniecība Latvijā.

Pirmā kampaņas pieturvieta būs Rēzeknes pilsētas svētkos 3.augustā

Eiropas telts Rēzeknē atradīsies Atbrīvošanas alejā 93 un būs atvērta no plkst.11. Tajā varēs piedalīties interaktīvās aktivitātēs, iepazīt vietējo uzņēmēju veiksmes un pieredzes stāstus, kā arī uzzināt par ES sniegtā atbalsta iespējām novadā, iniciatīvām mazo un vidējo uzņēmumu un lauksaimniecības atbalstam un iepazīt ES finansētās izglītības un apmācību programmas jauniešiem. Rēzeknē, lai runātu par reģionālo attīstību un ES naudu nākamajiem gadiem, viesosies EK Reģionālās un pilsētu politikas ģenerāldirektorāta vadītāja vietnieks Normunds Popens. Visas dienas garumā varēs piedalīties viktorīnā par Eiropas lietām, iepazīt virtuālās realitātes pasauli un fotografēties, saglabājot svētku sajūtas mirkļus nākotnei.

Pasākuma kulminācija sagaidāma plkst.13, kad pazīstamais šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar Jauniešu garantijas programmas topošajiem pavāriem no vietējām skolām pasniegs ēdiena gatavošanas meistarklasi. Īpaši šim notikumam radīta recepte, izmantojot vietējo ražotus produktus.

Visas dienas garumā būs iespējams tikties ar "Europe Direct" informācijas centra Austrumlatgalē un EK darbiniekiem, dažādu nozaru speciālistiem un ekspertiem, kas atbildēs iedzīvotāju jautājumiem.

Augustā kampaņas "Mans reģions, mana Eiropa, mana nākotne" pasākumi notiks arī Ludzā, Preiļos un Jelgavā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)