Banner 980x90

Rēzeknes slimnīcā līdz diviem samazina valdes locekļu skaitu

Rīga, 18.dec., LETA. Veiktas izmaiņas pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Rēzeknes slimnīca" statūtos, līdz diviem iepriekšējo trīs vietā samazinot valdes locekļu skaitu, aģentūru LETA informēja Rēzeknes domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs (S).

Par slimnīcas amatpersonu iespējamo samazināšanu Rēzeknes mērs pauda uzreiz pēc Saeimas vēlēšanām, kad līdzšinējais ārstniecības iestādes valdes loceklis Jānis Krišāns (S) tika ievēlēts parlamentā. Tagad izmaiņas statūtos ir veiktas, un slimnīca turpmāk strādās divu valdes locekļu vadībā.

Pašlaik gan slimnīcā strādā viena amatpersona - Marita Zeltiņa -, jo darbu uzteicis Rolands Jezerskis. Bartaševičs apgalvoja, ka viņam Jezerska lēmums bijis pārsteigums, taču bijušais valdes loceklis darbu medicīnas iestādē turpinās kā ārsts. Mērs pauda, ka Zeltiņa ir pieredzējusi vadītāja, tāpēc slimnīca spēs turpināt darbu ierastajā režīmā.

Tuvākajā laikā uz valdes locekļa amatu plānots izsludināt konkursu. Bartaševičs prognozēja, ka laba speciālista atrašana būs sarežģīts uzdevums.

Iepriekš pilsētas mērs aģentūrai LETA pauda, ka "Rēzeknes slimnīcsa" valdes loceklim un domes deputātam Krišānam kļūstot par Saeimas deputātu, ārstniecības iestādes valdes locekļu skaitu varētu samazināt. Situāciju slimnīcā plānots pārrunāt ar tās vadību, lai izvērtētu, vai valde ir spējīga strādāt divu locekļu sastāvā. Iespējams, tiks grozīti pašvaldības kapitālsabiedrības statūti, nosakot, ka valdē darbojas divi locekļi, nevis trīs, kā tas ir bijis līdz šim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)