Banner 980x90

Rēzeknes slimnīcā noteiks gripas karantīnu un ierobežos apmeklētāju plūsmu

Daugavpils, 9.febr., LETA. No pirmdienas, 12.februāra, Rēzeknes slimnīcā tiks noteikta gripas karantīna un ierobežota apmeklētāju plūsma, aģentūru LETA informēja SIA "Rēzeknes slimnīca" Sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Sondore-Strode.

Karantīna noteikta, jo palielinās saslimstība ar akūtām vīrusu infekcijām, tajā skaitā ar gripu.

Karantīnas laikā pacientus būs atļauts apmeklēt tikai ar ārstējošā ārsta atļauju, iepriekš iegādājoties bahilas un sejas maskas. Pārējos gadījumos pacientam varēs atstāt sūtījumu, nododot to slimnīcas personālam, kas to nogādās saņēmējam.

Rēzeknes slimnīcas vadība aicina apmeklētājus būt atbildīgiem, ar sapratni izturēties pret ieviestajiem pasākumiem, saudzēt savu un tuvinieku veselību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)