Banner 980x90

Rēzeknes slimnīcā par 107 533 eiro būvprojektus izstrādās un autoruzraudzību veiks SIA "Vizuālās modelēšanas studija"

Daugavpils, 12.janv., LETA. Publiskajā iepirkumā par būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstītajā Rēzeknes slimnīcas veselības aprūpes infrastruktūras attīstības projektā uzvarējusi SIA "Vizuālās modelēšanas studija", aģentūru LETA informēja Rēzeknes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Sondore-Strode.

Iepirkums ietver būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību slimnīcas Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļas atjaunošanai/pārbūvei, liftu izbūves darbu organizēšanai, Ambulatorās daļas telpu grupas atjaunošanai un datortomogrāfijas kabineta izveidei Rēzeknes slimnīcas stacionāra ēkas pirmajā stāvā.

SIA "Vizuālās modelēšanas studija" piedāvātā līgumcena ir 107 533 eiro. Katram no nepieciešamajiem būvprojektiem noteikts individuāls izstrādes termiņš, līdz 2018.gada pirmā pusgada noslēgumam nodrošinot secīgu to izstrādi.

Projekta "Uzlabot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru SIA "Rēzeknes slimnīca" mērķis ir uzlabot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru Rēzeknes slimnīcā.

Projektā plānota Rēzeknes slimnīcas Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļas pārbūve, Dzemdību-ginekoloģijas nodaļas un Ambulatorās daļas atjaunošana un modernizācija, Rehabilitācijas nodaļas izveide un piecu liftu izbūve, kā arī vairāku medicīnisko tehnoloģiju iegāde.

Projektā paredzēts arī atvieglotu iekļūšanu ēkā personām ar kustību traucējumiem, Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļai un ārstniecības iestādes Ambulatorās daļas telpām izveidot automātiskās durvis, kabinetus un sanitārās telpas papildus aprīkot personu ar funkcionāliem traucējumiem ērtībai, telpās izvietot kontrastējošus marķējumus, kas nodrošina vides pieejamību personām ar redzes traucējumiem.

Projekta "Uzlabot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru SIA "Rēzeknes slimnīca" kopējās izmaksas ir 4 120 923 eiro, no tām attiecināmās izmaksas- 3 969 502 eiro. Projektu plānots īstenot līdz 2022.gada 31.decembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)