Banner 980x90

Rēzeknes slimnīcas veselības aprūpes vadītājas pienākumus sākusi pildīt Inese Driķe

Daugavpils, 28.dec., LETA. Darbu SIA "Rēzeknes slimnīca" veselības aprūpes vadītājas amatā sākusi otorinolaringoloģe Inese Driķe, aģentūru LETA informēja SIA "Rēzeknes slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Sondore-Strode.

Driķe Rēzeknes slimnīcā ir izgājusi visus posmus veselības aprūpē, sākot darbu kā slimnieku aprūpētāja 2004.gadā, līdz pat speciālistam- otorinolaringologam 2014.gadā. Driķe spējusi sevi pierādīt gan kā speciālistu, gan vadītāju, kad pēdējā gadā īslaicīgi pildījusi Ambulatorās daļas vadītāja un Veselības aprūpes vadītāja pienākumus.

"Grūtības un visdažādāko situāciju risināšana tikai norūda speciālistu, sniedz iespēju profesionāli augt un attīstīties" atzīst jaunā speciāliste.

Par galvenajām Veselības aprūpes vadītāja darba prioritātēm Driķe uzskata kolektīva saliedēšanu, atbilstošas vides un nepieciešamā mikroklimata nodrošināšanu pacientiem un personālam, paaugstinot veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību un ārstēšanas efektivitāti.

Rēzeknes slimnīcas veselības aprūpes vadītāja stāsta, ka ārstniecības iestādes vadība savu iespēju robežās motivē gan ārstus, gan pārējo medicīnisko personālu pēc iespējas labāk apliecināt savas spējas. Tāpēc tiek domāts ne tikai par nepārtrauktu jauno speciālistu piesaisti, bet arī par atbilstošiem darba apstākļiem slimnīcā, lai medicīnas darbinieks būtu maksimāli pasargāts. Šādā situācijā arī pacienti jūtas daudz drošāk un saņem kvalitatīvu medicīnisko aprūpi un laipnu apkalpošanu.

"Mērķis ir panākt, lai Rēzeknes slimnīca darbotos kā vienots, saliedēts mehānisms, kur slimnīcas modernā tehnoloģiskā aprīkojuma iespējas un mediķu profesionalitāti atzinīgi novērtē ne tikai Ziemeļlatgales iedzīvotāji, bet arī tālāku novadu pacienti," norāda Driķe.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)