Banner 980x90

Rēzeknes teātrī top interaktīva izrāde bērniem "Spokuskopija"

Rīga, 22.janv., LETA. Iedvesmojoties no spoku stāstiem, Rēzeknes teātrī "Joriks" top interaktīva izrāde bērniem "Spokuskopija", kuras pirmizrāde gaidāma 5.februārī plkst.18, aģentūru LETA informēja teātra reklāmas speciāliste Elīna Zujāne.

Izrādes režisors ir Edgars Niklasons, un viņš uzsver, ka izrāde būs vizuāli krāšņa un atklās tādu sen aizmirstu ierīci kā kodoskops. "Visas radošās komandas vārdā pateicos tiem cilvēkiem, kas vēlējās dalīties pieredzē un iesūtīja savus spoku stāstus. Bijām pārsteigti, cik daudzi no mums ir saskārušies ar paranormālām parādībām. Izrādē mūsu spoki nav tipiski, vispārzināmos priekšstatos balstīti tēli, bet gan "autorspoki", kas atspoguļo bērnu emocijas viņiem atpazīstamās dzīves situācijās," skaidroja režisors.

Izrādē aizrautīgie spoku menedžeri Valters un Vita iepazīstinās skatītājus ar pašiem draiskākajiem spociņiem, kuri parādās bērniem tieši vecumā no sešiem līdz 12 gadiem. Valters un Vita ir īsti profesionāļi, kuri ar spokuskopijas palīdzību atklās spociņu patiesos parādīšanās iemeslus.

Izrādes tapšanās piedalās Sandija Santa, Evita Bēta, Kaspars Niklasons. Galvenās lomas atveido Anastasija Rekuta-Džordževiča un Artūrs Putniņš. Izrāde paredzēta bērniem, kas ir vecāki par sešiem gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)