Banner 980x90

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā izveidots Studiju inovāciju centrs "SalesLabs"

Jelgava, 13.dec., LETA. 19.decembrī plkst.18 tiks atklāts Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) Studiju inovāciju centrs "SalesLabs", aģentūru LETA informēja augstskolas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Renovētajās centra telpās atradīsies RTA Pārtikas pārstrādes laboratorija ar gaļas, piena-siera, dārzeņu un vispārīgo produktu pārstrādei nepieciešamajām iekārtām. Laboratorijā norisināsies pārtikas pārstrādēs studentu praktiskās nodarbības, apmācības, semināri un konsultācijas ēdināšanas uzņēmumiem un pārtikas produktu ražotājiem.

Tāpat telpās izvietots vietējās produkcijas veikals, kurā tiks piedāvāta vietējo mājražotāju, lauksaimnieku un amatnieku produkcija. "Vēlamies šajā tirdzniecības vietā apvienot Latgales reģionā esošos unikālos produktus, lai šī vieta kalpo kā vizītkarte tam, cik apņēmīgi un radoši cilvēki dzīvo Latgalē un ražo izcilus produktus," pauda augstskolā.

Centrs būs arī studentu koprades telpa - vieta, kur studentiem būs iespēja tikties un grupās strādāt praktiski, īstenojot ne tikai "SalesLabs" studiju kursos izvirzītos uzdevumus.

Centra telpas izveidotas, īstenojot projektu "SalesLabs" jeb "Nodarbinātības kompetenču uzlabošana pārdošanas laboratorijās", kura kopējās izmaksas ir 447 223 eiro. Projekta īstenošanas gaitā tiks uzlaboti desmit studiju kursi.

Īstenojot projektu, semestra sākumā katrs "SalesLabs" studiju kurss saņēma vismaz vienu vietējo uzņēmumu ar definētu problēmu, kurai studenti, pasniedzēja vadībā, meklēja praktiskus risinājumus. Un 19.decembrī RTA Inženieru fakultātē notiks arī semestra noslēguma pasākumus, kurā studenti prezentēs kursa laikā izstrādātos risinājumus vietējiem uzņēmumiem. Pasākumā piedalīsies RTA pasniedzēji, studenti, Latgales reģiona uzņēmēji un projekta partneri no Ziemeļlietuvas koledžas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)