Banner 980x90

Rēzeknes tiesai nodod krimināllietu pret ģimenes ārsti par nelikumībām ar psihotropām vielām

Rīga, 14.janv., LETA. Prokuratūra nodevusi Rēzeknes tiesai krimināllietu pret divām sievietēm, tostarp ģimenes ārsti, par pretlikumīgām darbībām ar psihotropām vielām, aģentūru LETA informēja Ģenerālprokuratūras Sabiedrisko attiecību speciāliste Una Rēķe.

Ģimenes ārste apsūdzēta par to, ka izrakstīja psihotropo vielu receptes bez medicīniskās nepieciešamības šīs vielas saņemšanai un šīs darbības izdarīja personiskas ieinteresētības dēļ.

Saskaņā ar apsūdzību, otra persona uzkūdīja recepšu izrakstīšanu psihotropās vielas saņemšanai, neatļauti iegādājās un glabāja realizācijas nolūkā aizliegto vielu, kā arī mēģināja nodot šādu vielu īslaicīgās aizturēšanas vietā ievietotai personai.

Jau ziņots, ka tiesībsargājošās iestādes arī iepriekšējos gados ir aizturējušas ārstus par nelikumīgu apreibinošo vielu izrakstīšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)