Banner 980x90

"Rēzeknes ūdens" par 169 000 eiro iegādājusies hidrodinamisko automašīnu

Daugavpils, 16.aug., LETA. SIA "Rēzeknes Ūdens", uzlabojot uzņēmuma tehnisko bāzi, ir iegādājusies jaunu hidrodinamisko automašīnu, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Jaunā hidrodinamiskā automašīna, kuras demonstrācija notika šodien, ir nepieciešama uzņēmuma saimnieciskās darbības nodrošināšanai - kanalizācijas avāriju seku likvidācijai un ikdienas profilaktiskajam darbam -, kā arī ļaus ievērojami uzlabot uzņēmuma darba efektivitāti un nostiprinās tā pozīcijas reģionā.

Lietuvas uzņēmuma "Hidora" piegādātais transportlīdzeklis ir kompakts, ar labām manevrēšanas spējām un augstspiediena sūkni. Tas paver iespējas apkalpot iekšpagalmu tīklus gan daudzdzīvokļu namu, gan privātmāju pagalmos, turklāt ne tikai pilsētā, bet arī Rēzeknes un citos novados.

Jaunā hidrodinamiskā automašīna ir komplektēta speciāli Rēzeknes uzņēmumam, ievērojot visas nepieciešamās prasības un specifikācijas. Tās šasija izgatavota "Renault" rūpnīcā, bet pārējās detaļas komplektēts Lietuvā un Nīderlandē. Jaunās automašīnas cisternas tilpums ir 500 litri, kas būtiski ļaus paātrināt notekūdeņu avārijas seku likvidēšanu un profilaktisko skalošanu. Transportlīdzekļa kopējā vērtība ir 169 000 eiro.

SIA "Rēzeknes ūdens" valdes loceklis Gunārs Spradzenko pastāstīja, ka patlaban tiek domāts arī par veco "GAZ 53" automašīnu nomaiņu, kas tautā pazīstamas kā "zilās mucas". "Tie ir saimnieciski pārdomāti un plānoti ieguldījumi pēc jauno ūdens tarifu ieviešanas 2016.gadā. Līdz šim uzņēmums strādāja ar pagājušā gadsimta 70. un 80.gados ražotām automašīnām, kuras bieži lūza un kuru ekspluatācija kļuvusi nerentabla," uzsvēra Spradzenko.

Savukārt Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs (S), apskatot jauno tehniku, secināja, ka visas iekārtas ir modernas un ievērojami atvieglos uzņēmuma darbu.

SIA "Rēzeknes ūdens" pamatdarbība ir dzeramā ūdens padeves nodrošināšana patērētājiem, notekūdeņu savākšana, transportēšana un attīrīšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)