Banner 980x90

Rēzekniešiem panākumi galda tenisā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Divas dienas, 6.-7.februārī Iecavā norisinājās Latvijas pašvaldību sporta veterānu – senioru 53.sporta spēles galda tenisā, kurās piedalījās arī Rēzeknes pilsētas komanda, pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja Valentīna Svilāne-Dūda, Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece.

Savā vecuma grupā (70+) Andrejs Rešetņikovs izcīnīja godalgoto trešo vietu. Vispirms savā apakšgrupā viņš izcīnīja pirmo vietu, izcīnot uzvaras visās trīs spēlēs, pēc tam ceturtdaļfināla spēlē uzvarēja ar rezultātu 3:0, bet pusfināla spēlē piekāpās Kokneses novada spēlētājam ar 1:3, bet spēlē par trešo vietu izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār Rīgas sporta Veterānu kluba spēlētāju ar rezultātu 3:0. Vecuma grupā (50+) Bruno Losāns izcīnīja septīto vietu, bet Sergejs Kritenko - 15.vietu. Ceturtais komandas dalībnieks Uldis Bušs izcīnīja 13.vietu vecuma grupā (70+). Kopvērtējumā Rēzeknes pilsētas komanda ierindojās 18.vietā 23 komandu konkurencē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)