Banner 980x90

Rēzekniešiem panākumi šahā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

No 18. līdz 22.novembrim, Rīgā tika noskaidroti uzvarētāji Starptautiskajā turnīrā šahā "Termo-Eko Cup 2015", pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldē.

Sacensības notika pēc Šveices sistēmas septiņās kārtās, piedalījās šahisti no Baltkrievijas, Igaunijas, Krievijas, Latvijas un Vācijas, Otro vietu turnīrā ar 6 punktiem izcīnīja Rēzeknes lielmeistars Ilmārs Starostīts, kurš sešās spēlēs izcīnīja uzvaras, bet vienā spēlē piedzīvoja zaudējumu, pirmajā vietā arī ar 6 punktiem, bet labāku koeficientu Arturs Bernotas no Rīgas.

Otrs rēzeknietis Aleksandrs Vasiļkovs ar sakrātiem 3 punktiem gan ierindojās 54.vietā, bet jāatzīmē, ka pēc reitinga sākumā viņš bija 73.vietā, turnīra laikā savu vietu uzlaboja par 19 vietām. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)