Banner 980x90

Rēzekniešu parāds par apkuri sasniedz miljonu eiro

Rīga, 8.apr., LETA. Rēzeknes iedzīvotāju parāds par piegādāto siltumenerģiju pašlaik sasniedz vienu miljonu eiro, preses konferencē paziņoja pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs (S).

Pilsētas mērs atklāja, ka marts un aprīlis ir mēneši, kad parāda summa sasniedz maksimumu, un ir bijuši gadi, kad tā bijusi arī divi miljoni eiro.

Siltumenerģijas ražošanai pašvaldības kapitālsabiedrība AS "Rēzeknes siltumtīkli" pašlaik realizē divus projektus. Vipingā, Meža ielā 1b, tiek uzstādītas divas jaunas granulu katlu iekārtas. Projekta mērķis ir veicināt energoefektivitāti un vietējo energoresursu izmantošanu.

Savukārt projektā "Rēzeknes pilsētas Ziemeļu rajona katlu mājas efektivitātes paaugstināšana, aizvietojot fosilā kurināmā siltumavotu ar atjaunojamos energoresursus izmantojošu siltumavotu" vēl tikai izsludināts iepirkums, un darba veicēji var pieteikties līdz 7.maijam.

Bartaševičs preses konferencē informēja arī, ka šopavasar līdz divām nedēļām plānots samazināts termiņu, uz kuru tiks atslēgta siltuma padeve pilsētā, lai nodrošinātu siltumapgādes sistēmas apkopi. Parasti šis laiks bijis viens mēnesis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)