Banner 980x90

RTA students Pāvels Cacivkins atkārtoti saņems "Exigen Services Latvia" stipendiju

Uzņēmuma "Exigen Services Latvia" un Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonda ikgadējā stipendiju konkursā izvēlēti septiņi izcilākie Latvijas augstskolu informācijas tehnoloģiju (IT) jomas studenti, kuri saņems stipendijas 2016./2017.studiju gadam par kopējo summu 10 500 eiro.

Starp tiem ir arī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) students Pāvels Cacivkins. Stipendijas, katru 1500 eiro apmērā, saņems Alīna Vasiļevska no Rīgas Tehniskās universitātes, Pēteris Pakalns no Latvijas Universitātes, Amanda Kļaviņa no Latvijas Lauksaimniecības universitātes, Ksenija Suvorova no Transporta un sakaru institūta, Raivis Ragovskis no Liepājas Universitātes, Salvis Poišs no Vidzemes Augstskolas un Pāvels Cacivkins no Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas.

Pāvelam Cacivkinam stipendija tiks pasniegta 10.novembrī plkst.11.30 Inženieru fakultātē, 105.auditorijā. No RTA ikgadējam stipendiju konkursam bija pieteikušies četri studenti – Renāte Bauska, Anda Abuže, Arnis Ritiņš un Pāvels Cacivkins. "Exigen Services Latvija" ziņo, ka uzvarētāji laika posmā no 2016.gada septembra līdz 2017.gada jūnijam ik mēnesi saņems stipendiju 150 eiro vērtībā. Papildu informācija: Jūlija Jurāne Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)