Banner 980x90

Sakstagala pagastā uz ceļa noplūdusī dīzeļdegviela nav nokļuvusi dabā

Rīga, 9.okt., LETA. Dīzeļdegviela, kas šodien ceļu satiksmes negadījuma rezultātā noplūda uz autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza pie Subinaites Sakstagala pagastā, nav nokļuvusi dabā, aģentūru LETA informēja Valsts vides dienesta (VVD) ģenerāldirektora vietniece Aina Stašāne.

Viņa skaidroja, ka ceļu satiksmes avārijas rezultātā smagā automašīna apgāzās un sāka degt. No automašīnas arī izlija dīzeļdegviela, kas aizplūda tālāk pa ceļa segumu. Nesadegusī dīzeļdegviela uz ceļa seguma tika apbērta ar absorbentiem.

Stašāne norādīja, ka avarējušais kravas transportlīdzeklis tika dzēsts ar putām, kā arī no tā degvielas tvertnes tika izsūknēti aptuveni 650 litri dīzeļdegvielas.

VVD inspektors, kurš atradās notikuma vietā, secināja, ka negadījuma rezultātā apkārtējai videi kaitējums nav nodarīts.

Kā liecina "Latvijas Valsts ceļu" publicētā informācija, ceļa satiksme autoceļa posmā pie Subinaites ir atjaunota.

Kā ziņots, uz autoceļa otrdien notika ceļu satiksmes negadījums, kurā gāja bojā cilvēks un aizdegās smagā mašīna. Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova skaidroja, ka negadījumā iesaistīta kravas mašīna un vieglais transportlīdzeklis "Chrysler". Sadursmē gājusi bojā vieglās automašīnas pasažiere, 1948.gadā dzimusi sieviete. Savukārt abu transportlīdzekļu vadītāji - 1994. un 1954.gadā dzimušie - nogādāti slimnīcā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)