Banner 980x90

Sākumskolas vecuma bērniem Rēzeknē piedāvā apgūt angļu valodu

Foto: Rezekne.lv
Foto: Rezekne.lv
Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs Jaunatnes lietu nodaļa aicina sākumskolas vecuma 1.-4.klašu bērnus uz atklātām un radošām angļu valodas nodarbībām, pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Eiropas brīvprātīgā darba brīvprātīgā Karolina Dobrzycka no Polijas piedāvā angļu valodas nodarbības bez maksas.

Vēl pavisam nesen bērni sāka apgūt angļu valodu 1.klasē. Lai padarītu mācīšanās procesu interesantāku, Karolina izmanto lielu daudzumu uzskates materiālu: kartītes un pašdarinātus zīmējumus. Karolina runā tikai angļu valodā, līdz ar to neformālā atmosfēra, kurā notiek angļu valodas apmācības, palīdz izvairīties no valodas barjeras. Kā rezultātā katrs sākumskolas vecuma bērns varēs viegli apgūt jaunus vārdus, iesaistīties neformālajā izglītībā, tādējādi papildinot savu aktīvo un pasīvo vārdu krājumu.

Karolina piedāvā apgūt angļu valodu ar jautru spēļu, dziesmu, teatralizēto miniuzdevumu, vingrinājumu, signālkartīšu, audio, zīmēšanas un veidošanas uzdevumu palīdzību. Spēles elementi atvieglo bērnam valodas apguvi un padara to jautru un interesantu.

Lai visiem bērniem būtu vienādas tiesības, ARPC "Zeimuļs" aicina ikvienu sākumskolas vecuma bērnu un skolotāju pieteikties uz atklāto angļu valodas nodarbību, kas notiks vienu reizi nedēļā, mainoties auditorijai. Vairāk informācijas: ARPC jaunatnes lietu nodaļa Zeimuļs, 2 stāvs, telpa 2.8 vai zvanot pa tālr. 26033202 (jaunatnes lietu speciāliste Eleonora Ivanova).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)