Banner 980x90

Sākušies būvdarbi ceļa posmā no Rēzeknes līdz Audriņiem

Daugavpils, 24.maijs, LETA. Sākušies būvdarbi autoceļa Rēzekne–Gulbene (P36) posmā no Rēzeknes līdz Audriņiem (3,98.-12,25.kilometrs), jau šonedēļ tur satiksmi sāks regulēt ar luksoforiem, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļā.

Būvdarbi paredz vecā asfalta seguma frēzēšanu, jauna drenējošā slāņa un šķembu pamata izbūvi, kā arī trīs asfalta kārtu ieklāšanu. Atsevišķos posmos nestspējas uzlabošanas nolūkā tiks veikta kūdras slāņa izrakšana un nomaiņa ar smilti. Dzelzsbetona caurteka pirms apvedceļa tiks nomainīta ar metāla.

Būvdarbus veic SIA "Ceļi un tilti", to līgumcena ir 6,28 miljoni eiro ar pievienotās vērtības nodokli. Projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds, darbus plānots pabeigt nākamgad vasarā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)