Banner 980x90

Satiksme avārijas vietā uz Rēzeknes šosejas atvērta pa vienu joslu

Rīga, 9.okt., LETA. Satiksme uz autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza pie Subinaites Sakstagala pagastā, kur šodien notika traģiska autoavārija, atjaunota pa vienu joslu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Avarējusī un nodegusī kravas automašīna ir norobežota, un tiek gaidīts, kad tā tiks evakuēta. Evakuēšana jānodrošina transportlīdzekļa īpašniekam.

Satiksme, kas avārijas rezultātā bija bloķēta, pašlaik ir atvērta pa vienu joslu. Belova uzsvēra, ka autovadītājiem notikuma vietā jārēķinās ar braukšanas ātruma ierobežojumiem.

Notikuma vietā notikusi arī degvielas noplūde. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki aģentūrai LETA skaidroja, ka negadījuma rezultātā izlijusi dīzeļdegviela aptuveni 100 metru garumā, tomēr noplūdušās dīzeļdegvielas apjoms litros pašlaik nav zināms. Notikuma vietā strādā arī Valsts vides dienesta Rēzeknes reģionālās vides pārvaldes darbinieki.

LETA jau ziņoja, ka negadījumā bija iesaistīta kravas mašīna un vieglais transportlīdzeklis "Chrysler". Sadursmē gājusi bojā vieglās automašīnas pasažiere, 1948.gadā dzimusi sieviete. Savukārt abu transportlīdzekļu vadītāji - 1994. un 1954.gadā dzimušie - nogādāti slimnīcā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)