Banner 980x90

SIA "Rēzeknes namsaimnieks" turpmāk būs tikai viens valdes loceklis

Daugavpils, 25.apr., LETA. SIA "Rēzeknes Namsaimnieks" dalībnieku ārkārtas sēdē pieņemts lēmums, ka uzņēmumam turpmāk būs tikai viens valdes loceklis, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

19.aprīlī "Rēzeknes Namsaimnieka" valdes loceklis Vjačeslavs Spičs iesniedza paziņojumu kapitāla daļu turētājas pārstāvim, Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājam Aleksandram Bartaševičam (S) par to, ka vēlas atstāt valdes locekļa amatu pēc paša iniciatīvas.

Pamatojoties uz Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma prasībām, kapitāla daļu turētājas pārstāvis uzdeva uzņēmuma valdei likumā noteiktajā termiņā sasaukt ārkārtas dalībnieku sapulci. Tajā tika apmierināts Spiča lūgums atsaukt viņu no uzņēmuma valdes locekļa amata pirms termiņa.

Sapulces gaitā tika apstiprināti arī statūtu grozījumi un to jaunā redakcija, kas paredz, ka uzņēmuma valde turpmāk sastāvēs no viena valdes locekļa. "Rēzeknes Namsaimnieka" vienīgais valdes loceklis patlaban ir Pēteris Dzalbe, kurš šajā amatā tika apstiprināts 27.martā.

Bartaševičs atzina, ka Dzalbe ir pieredzējis speciālists, kurš nepilna mēneša laikā sevi pierādījis kā atbilstošu "Rēzeknes Namsaimnieks" valdes loceklis amatam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)