Banner 980x90

Sniega segas biezums Rēzeknē pieaudzis līdz 24 centimetriem

Rīga, 2.febr., LETA. Piektdien Rēzeknē sniega sega kļuvusi par četriem centimetriem biezāka, sasniedzot 24 centimetru dziļumu, un tas ir šīs ziemas rekords visā valstī, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Iepriekšējais dziļākais sniegs Latvijā bija 23 centimetri 22. un 23.janvārī Liepājā. Patlaban Liepājā nav sniega.

Kā ziņots, piektdienas rītā Alūksnē un Gulbenē bija 16 centimetru sniega, daudzviet citviet Austrumlatvijā sniegs zemi sedza aptuveni desmit centimetru biezā slānī, bet Daugavpilī sniega segas biezums bija pieaudzis no trim līdz sešiem centimetriem.

Vidzemes piekrastē, Rīgā un tās apkaimē, kā arī vietām Kurzemē un Zemgalē - galvenokārt reģionu ziemeļos un austrumos - bija divi līdz pieci centimetri sniega, citviet Kurzemē un Zemgalē sniega bija mazāk vai nemaz.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)