Banner 980x90

"Street Games" ielu basketbola turnīrs Rēzeknē pulcēs spēlētājus četrās vecuma grupās

Rīga, 2.jūl., LETA. 13.jūlijā pagalmā pie Latgales vēstniecības "Gors" norisināsies ielu kultūras un sporta pasākums "Street Games", kura viens no galvenajiem notikumiem būs ielu basketbola sacensība četrās vecuma grupās, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Pasākumā būs iespēja sacensties vairākos sporta veidos un individuālajās disciplīnās. Centrālais notikums būs ielu basketbola turnīrs, kam paralēli norisināsies sacensības "Drafta čempions". Ielu basketbola turnīrs notiks vairākās vecuma grupās - 2004.gadā dzimušie un vecāki spēlētāji, no 2005. līdz 2007.gada dzimušie, 2008.gadā dzimušie un jaunāki spēlētāji, kā arī dāmu grupa bez vecuma ierobežojuma.

Visos pārējos konkursos un sacensībās vecuma ierobežojuma nav. Pasākumi ir bez dalības maksas.

Papildus sportiskām aktivitātēm paredzēti arī ielu deju demonstrējumi un sacensības. Komandu reģistrācija sacensību dienā paredzēta no plkst.12.30, pasākuma atklāšana - plkst.13.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)