Banner 980x90

Trenažieru zāle Tavai fiziskajai labsajūtai arī rudenī

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Siltajos vasaras mēnešos daudzi deva priekšroku sportošanai brīvā dabā – skrienot, peldot, braucot ar riteni, kā arī pievienojoties dažādu treneru rīkotajiem āra treniņiem. Lai kā arī negribētos, rudenīgi vēsais laiks strauji tuvojas, un sportošana ārā vairs nav tik patīkama. Laikapstākļu maiņa noteikti nav iemesls, lai pārtrauktu savas sportiskās aktivitātes, tāpēc trenažieru zāle būs īstais risinājums, kur rūpēties par sava ķermeņa fizisko formu un savu labsajūtu visu gadu.

Daudzfunkcionāls inventārs treniņiem
Sporta klubā pieejama moderna trenažieru zāle, kas ir aprīkota ar dažādiem trenažieriem, kas palīdzēs nodarbināt dažādas ķermeņa muskuļu grupas – roku, kāju, vēdera, muguras. 

Trenažieru zāle ir aprīkota ar inventāru no pasaulē vadošajiem sporta inventāru ražotājiem, piemēram:
- "Life Fitness";
- "Hammer Strenght";
- "Reebok";
- "MF Sport" un citiem.

Iespēja sportot jebkuram
Ja nejūties gana zinošs par trenažieru izmantošanu, droši konsultējies ar zinošajiem sporta zāles treneriem. Par atsevišķu samaksu ir iespējas pieteikties arī uz individuāliem treniņiem. Atbilstoši Taviem mērķiem, treneris izstrādās specializētu treniņprogrammu, kā arī sniegs labākos ieteikumus sportiska ķermeņa iegūšanai.

Sporta zāle nodrošina iespēju sportot cilvēkiem jebkurā vecumā un ar fiziskās sagatavotības līmeni, jo piedāvājumā ir vairāk nekā 30 dažādās nodarbības, tajā skaitā senioriem un grūtniecēm. Atliek tikai izvēlēties savām spējām atbilstošāko un izmēģināt spēkus.

Dažādi abonementu veidi
Sporta klubs piedāvā dažādu veidu abonementus, lai katram būtu iespēja pielāgot sporta nodarbības savam ikdienas ritmam un vēlmēm, piemēram, reižu abonementi, kuri derīgi vairākus mēnešus, ja sporta zāli neapmeklē regulāri. Pieejami arī mēneša abonementi – 1, 3, 6 un 12 mēnešiem.

Tie visi ir pieejami gan ar laika ierobežojumu, gan bez, kā arī uz nodarbībām trenažieru zālē vai tikai grupu treniņiem. Uz konkrētām nodarbībām var iegādāties īpašos abonementus:
- baleta nodarbības;
- vingrošana grūtniecēm;
- senior Fit;
- kickboxing;
- veselības vingrošana;
- bērnu abonements.

Kad esi kļuvis par uzticīgu sporta kluba apmeklētāju, "Veselības Fabrika" piedāvā pastāvīgas atlaides abonementiem. Arī visiem dienas nodaļas studentiem un vidusskolēniem ir 20 % atlaide mēneša abonementam.

Nekavējies un sāc sportot jau šodien!
Nāc uz sporta klubu "Veselības Fabrika" un uzlabo savu fizisko labsajūtu. Sporta kluba mājaslapā vfabrika.lv iepazīsties ar nodarbību piedāvājumu un piesakies treniņiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)