Banner 980x90

Valsts robežsardzes koledžā norisināsies Atvērto durvju diena

Daugavpils, 28.apr., LETA. Šodien no plkst.12 Rēzeknē, Valsts robežsardzes koledžā (VRK) norisināsies Atvērto durvju diena, aģentūru LETA informēja VRK vadītāja palīdze Valentīna Terehova.

Pasākuma gaitā tiks piedāvāta informācija par mācību iespējām VRK, kā arī novadīta ekskursija, dodot iespēju iepazīt mācību vidi, apmeklēt mācību auditorijas, bibliotēku, šautuvi un Valsts robežsardzes muzeju. Interesenti varēs apskatīt arī VRK tehniku, robežsardzes tehniskos un speciālos līdzekļus, mācību ieročus un ekipējumu, vērot VRK kinologu un dienesta suņu, kā arī VRK Trauksmes grupas paraugdemonstrējumus un Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes helikoptera demonstrācijas lidojumu.

Atvērto durvju dienā tiks piedāvātas VRK prezentācijas, stāstot par mācībām koledžā un karjeras iespējām. Tāpat varēs saņemt atbildes uz jautājumiem par uzņemšanas noteikumiem un kārtību.

Apmeklēt pasākumu aicināti visi interesenti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)